Coach ‘Pim de Graauw’ aan het woord

Succes van je organisatie wordt bepaald door groeiende mensen in hun kracht. Ik maak je organisatie effectiever met groeiende mensen & succes in business!

Waarom kiezen voor P1M & CO?

Werkwijze in 5 kenmerken:
1. Mensen CENTRAAL
2. Doelgericht GROEIEN
3. Empathisch BETROKKEN
4. Direct UITDAGEND
5. Respectvol VERTROUWEN

Meerwaarde in 5 argumenten:
1. Gecertificeerd OPGELEID
2. Praktijk BEWEZEN
3. Uniek CONCEPT
4. Modulair MAATWERK
5. Duurzame IMPACT

Coach methode

Mijn stijl in het coachen noem ik: 'radicaal openhartig', met als motto 'persoonlijk betrokken & direct uitdagend'.

Vanuit empathische betrokkenheid kan ik op respectvolle wijze toch confronterend en provocatief zijn.

Ik ben een no-nonsense coach met een directe aanpak, maar wel altijd op basis van vertrouwen en respect.

Van het coachen, inspireren en motiveren van anderen geniet ik het meest. Aan integriteit en transparantie hecht ik zeer veel waarde.

Coach achtergrond

Als voormalig topmanager bij diverse multinationals (o.a. Samsung & BMW Group) heb ik rechtstreeks vanuit de business een uniek en praktijkgericht concept in training & coaching ontwikkeld, dat commerciële organisaties effectiever maakt en hun managers & professionals vooruit helpt in hun carrière ontwikkeling!

Voor organisaties:
Mijn ambitie is om commerciële organisaties effectiever te maken en persoonlijke groei van hun medewerkers te stimuleren. In onze snel veranderende wereld met flinke krapte op de arbeidsmarkt, leveren mijn diensten een grote bijdrage met duurzame impact aan de resultaten van jouw organisatie en de ontwikkeling van je medewerkers en teams.

Natuurlijk zijn klanten, targets en aandeelhouders voor ieder bedrijf belangrijk. Maar de mensen in je organisatie gaan boven alles, want zij helpen je simpelweg om goed voor klanten te zorgen, te groeien en winstgevend te blijven.

Voor managers & professionals:
Met een unieke combinatie van jouw eigen groei doelstelling en de focus thema’s van P1M & CO komen we samen tot een maatwerk programma met een flinke impact op jouw persoonlijke ontwikkeling.

Jarenlang heb ik in jouw schoenen gestaan en ik begrijp de uitdagingen die jij momenteel ervaart. Met mij kun je gelijkwaardig sparren, waarbij ik zal inspireren, motiveren en relativeren. Op deze manier ga jij uitdagingen overwinnen, uit je comfortzone stappen en groeien tot de beste versie van jezelf!

Stuur Pim een bericht