Coach ‘Erik Schutten’ aan het woord

Ik begeleid al sinds 1997 mensen en organisaties in hun ontwikkeling en doe dit door coaching, loopbaanbegeleiding, training en teamcoaching aan te bieden. Ik werk daarbij graag op zowel mentaal als g

Ik werk vanuit respect, vertrouwen, veiligheid en betrouwbaarheid en kan daarin op de juiste wijze confronteren. Invoelen, luisteren, adviseren, begeleiden en inspireren zijn belangrijke persoonlijke kwaliteiten van waaruit ik werk.
Ik begeleid graag mensen in het vinden hun persoonlijke weg naar een zinvolle inzet van hun persoonlijke kwaliteiten in hun leven en werk. Ik help mensen (weer) terug te komen bij hun eigen kracht en hun eigen stroming hierin.

Coach methode

Omdat ik al meer dan 25 jaar mensen begeleid in hun ontwikkeling ben ik inmiddels meer en meer mijn eigen instrument geworden. Contact met mijn coachees staat hierbij voorop en en er is volop mogelijkheid om te werken met wat zich aandient in het moment. In de afgelopen periode heb ik vooral inspiratie geput uit NLP, Voice Dialogue, Gestalt, Mindfullnis en andere meditatieve werkvormen, Lichaamswerk en systemisch werk.
Ik werk op mentaal en gevoelsniveau en weet daardoor net wat verder te gaan.

Coach achtergrond

Mijn opleidingsachtergrond is die van personeel en organisatie, Integrale Psychologie (ITIP), onderwijs, algemeen management en energetisch werk.
Ik ben als Senior Practitioner coach aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroeps Coaches (NOBCO) en European Mentoring & Coaching Council (EMCC). Ook ben ik Insights practitioner.

Stuur Erik een bericht